Vinyl anno 2018
V

Vinyl anno 2018

03/09/2018 - Philip Vanspeybrouck

Een stap in de toekomst met een eerbetoon aan het verleden, zo wordt deze beauty omschreven op de Yamaha website en eigenlijk kunnen we het niet beter omschrijven. Hoe vaak horen we niet de verzuchting hoe jammer het is dat de oude collectie (platen, CDs...) enkel nog stof ligt te vergaren sinds het nieuwe bluetooth en streaming geweld muziek van overal naar overal kan brengen. De nevengedachte blijkt dan vaak dat de kwaliteit van die gestreamde muziek toch niet datzelfde sentiment en gevoel meebrengt (is het door de klankkleur, de geur van het boekje, bladeren door lyrics of het artwork op de hoes - we komen er niet uit, maar er is 'iets'!). Natuurlijk lijkt het zonde om met onze nostalgische tick in te boeten aan mogelijkheden en flexibiliteit naar de toekomst. Daar heeft Yamaha nu het perfecte antwoord op gevonden: De Vinyl 500 mét hun gevierde MusicCast aan boord.

Vergeef ons enthousiasme, maar dit is een fantastisch product en we merken enorm veel enthousiaste reacties onder onze klanten! De belangrijkste features zijn:

Draadloos = zonder kabels

Ja, echt zonder kabels, behalve de stroomkabel dan.

De platenspeler en de speakers staan draadloos in verbinding met elkaar en bedien je ofwel op het toestel zelf of via de MusicCast app waar je ook alle muziek van de wereld (via Spotify, Deezer, TuneIn Radio, Tidal, Qobuz, je netwerkopslag, via bluetooth, de CD-speler of zelfs USB...) kan afspelen. Dit allemaal met de typische Yamaha Hifi kwaliteit.

Op deze manier volgt het geluid je zonder moeite doorheen heel het huis en luister je zelfs naar je favoriete plaat overal waar je bent: luxe!

Yamaha verricht hier pionierwerk en toont nog maar eens zijn drive om innovatieve producten van hoge kwaliteit af te leveren: iets wat wij alleen maar toejuichen!

Muziek van overal

MusicCast

MusicCast is de betrouwbare en gebruiksvriendelijke app van Yamaha die toelaat om heel makkelijk te selecteren waar je welke muziek wil horen. Met één druk start je een bepaalde 'mood' en vult je favoriete playlist op de juiste plaats de kamer met de nodige energie!

MusicCast Apps

Eindeloos combineren!

De MusicCast Vinyl 500 werd net via een internationale press release aangekondigd en we verwachten het eerste toestel in de loop van september in de winkel. De MusicCast 20 en 50 kan u nu al bij ons beluisteren. De prijs bij lancering wordt €649,95, wat gezien de kwalitatieve afwerking en unieke features zeer scherp is. Boek nu alvast uw demo!.

Wil je klein beginnen maar uiteindelijk je hele huis vullen of heb je al bestaande MusicCast speakers waar je ook je platen wil kunnen door afspelen?

Je moet enkel kiezen waar je wat wil neerzetten en bij Phixum zijn we vereerd als we u daar advies mogen rond geven. Maak nu een afspraak om de MusicCast Vinyl 500 als eerste te komen beluisteren!

WELKOM bij Phixum voor meer uitleg!
Hennemarkt 12, 3300 Tienen