VISIE
V

Doel en visie

Het is ons doel om dé referentie te zijn als high-end zaak voor beeld, geluid en integratie waar beleving en persoonlijk advies centraal staan. We zijn zelf gepassioneerd door technologie, muziek, automatisering en er geeft niets meer voldoening dan een "wauw" creëren door wat we hierdoor geleerd hebben in de praktijk om te zetten. Deze missie kunnen we realiseren door onze visie consequent toe te passen:

 • De uitzonderlijke service van vroeger combineren met nieuwe technologie, snelheid en digitalisatie.
 • Kennis en integratie van technieken worden gebruikt om comfort te verhogen.
 • Mensen worden omringd door duizenden vormen van technologie, wij kiezen ervoor om enkel de beste beeld, geluid en integratie-producten aan te bieden.
 • De beleving voor de klant staat centraal.
 • Na aankoop zorgen we voor perfecte installatie waarbij levertijden worden gerespecteerd.

 • Meer over waarom elk van deze punten belangrijk is, vindt u verder op deze pagina.

  SERVICE

  Service

 • Je wordt hartelijk verwelkomd door ons
 • We zijn blij je te ontvangen en je bent meer dan welkom om kennis te maken met onze high-end hardware en domotica en te blijven voor de unieke sfeer in de winkel. We zijn echte problem solvers met kennis van zaken, dus je kan met elke vraag over beeld, geluid, integratie en netwerken bij ons terecht. We zorgen ervoor dat je tevreden naar buiten gaat.
 • We helpen op een vlotte manier en brengen onze kennis over
 • Geen onlogische wachtrijen, geen duizenden producten waarvan de verkopers niet weten wat het juist is, geen telefoons die worden opgehangen bij een probleem,... Phixum onderscheidt zich van andere multimediawinkels door de klant écht verder te helpen met het beste resultaat tot gevolg. Elke klant krijgt een uitgebreid advies waar producten thuis of in een bedrijf volledig tot hun recht komen.
 • Enkel high-end producten worden aangeboden
 • Hiervoor gaan we partnerships aan met de merken waarvan we de ervaring hebben dat ze uitblinken in hun domein, ontdek ze op onze Producten pagina.
 • Na aankoop blijven we een goede service garanderen
 • Phixum zorgt voor de volledige installatie en programmatie van het product en dit binnen de vooropgestelde levertijd. Dit kunnen we garanderen doordat we vooraf al plannen hebben uitgewerkt waar alles moet worden geïnstalleerd.

  INTEGRATIE

  Integratie

  Integratie betekent voor ons: de verschillende technologiëen in een huis laten samenwerken om samen ervoor te zorgen dat het huis in alle omstandigheden afgestemd is op de wensen van de bewoners: comfort.

  Vaak wordt bij automatisatie gedacht aan verlichting die dimt en een complexe bediening van vele losse elementen die het voor de partner of een bezoeker al helemaal onmogelijk maken om iets te doen.
  Het eerste doel bij automatisatie moet altijd zijn het comfort verhogen door slimme, echt slimme toepassingen.

  De schijnbaar eenvoudigste, goed op elkaar afgestemde toepassingen zijn daarin de beste.
  Het is natuurlijk leuk dat je zelf sferen kan kiezen en instellen, het is fijn om alle verschillende functies te kunnen testen en bedienen, maar de echte voldoening volgt wanneer je ervaart hoe de verlichting in de gang je weg naar het toilet 's nachts automatisch verlicht, hoe 's morgens wanneer je de badkamer binnenkomt je favoriete radiozender je ochtendhumeur verdrijft, en je bij het slapengaan niet nog 3 keer naar beneden moet om te checken of de TV uit staat, het licht in de kelder uit is en de achterdeur gesloten, daar begint comfort.

  Wij werken hiervoor met het systeem die de meest uitgebreide mogelijkheden heeft om koppelingen te maken met verlichting, verwarming, airco, geluid, video, beveiliging,... en waarvan de bediening 100% personaliseerbaar is. Kom gerust eens langs in onze showroom om het zelf te ervaren!

  WELKOM!
  Hennemarkt 12
  3300 Tienen