GELUID
GELUID
BEELD
BEELD
INTEGRATIE
INTEGRATIE
DESIGN
DESIGN
IMAGINE
1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Klik op een titel om meer/minder te tonen

"Muziek of toonkunst is de kunstzinnige schikking en combinatie van de klanken van muziekinstrumenten of de menselijke stem teneinde schoonheid van vorm dan wel uitdrukking van emotie te bereiken. Aan muziek kunnen de aspecten toonhoogte, ritme, geluidssterkte (muzikale dynamiek), klankkleur en textuur (monofonie, polyfonie e.d.) onderscheiden worden, maar ook stilte. Het woord 'muziek' is afgeleid van het Griekse μουσική (mousikè), 'kunst van de Muzen'."

Wikipedia

Muziek is voor ons een zeer belangrijk deel van het dagelijkse leven en het is ons doel om muziek voor onze klanten zo toegangkelijk mogelijk te houden, ervoor te zorgen dat ze wanneer ze dat willen kunnen muziek kunnen beleven, op de kwalitatief beste manier.

Hi-Fi Stereo, of High Fidelity stereo is sinds jaar en dag de geprefereerde manier voor de échte audiofiel om muziek te beleven, via een klasse-versterker en speakers die de originele opname zo goed mogelijk terug neerzetten in de huiskamer. Wij hebben een zorgvuldige keuze gemaakt om materiaal te selecteren die dit kan waarmaken, kom er zeker eens naar luisteren!

Wij werken voornamelijk met speakers van KEF, dit Brits kwaliteitsmerk maakt sinds 1961 speakers met uitzonderlijke acoustische eigenschappen. Ze hebben een ruime range aan boekenplankspeakers, vloerstaande speakers, inbouwspeakers, surroundspeakers en buitenspeakers. Voor elk en overal wat wils dus! KEF gebruikt over de ganse lijn zijn gepantenteerde UNI-Q Drive, deze benadert de theoretische perfectie van een puntbron: 1 punt waaruit de klank in alle richtingen uniform uitgestraald wordt: zo wordt de volledige ruimte "sweet spot" met een ruime dekking en prettig stereobeeld. Voor meer info en voorbeelden bent u uiteraard welkom in onze showroom. Voor de versterking werken wij voornamelijk met Yamaha. Deze Japanners maken naast ronkende motoren ook pittige en precieze Stereo- en AV-versterkers. Ze maken in tegenstelling tot veel van de competitie de componenten nog in eigen beheer wat de kwaliteitscontrole ongeëvenaard maakt. Duurzaamheid is voor deze krachtpatsers uiteraard belangrijk. Yamaha heeft naast power en duurzaamheid ook alle moderne aansluitmogelijkheden die je van een receiver/versterker mag en kan verwachten. Meer daarover onder de titel multiroom hieronder.

Geluid komt in het dagelijkse leven van alle kanten. Het horen van de helicopter die van rechtsvoor naar linksachter over vliegt, zorgt ervoor dat je jezelf helemaal kan onderdompelen in die meeslepende actie-thriller. Wij zorgen ervoor dat je dit kan beleven in je eigen huiskamer, of 'Home Cinema'.

De Aventage reeks versterkers van Yamaha vormt hier de kern van ons aanbod. Ze halen award na award en 5-sterren-review na 5-sterren-review binnen en niet zonder reden. Ze bieden prijs-kwaliteit een enorm potentieel met vermogens vanaf 80W RMS per kanaal en talrijke HDMI-aansluitingen om al uw randapparatuur te verbinden. Je kan ze stereo aansturen, maar evengoed in 5.1 surround, 5.1.2 Dolby Atmos of zelfs 7.1.2 of 5.1.4. De pairing met de KEF THX gecertifieerde inbouwspeakers zorgt voor een moeilijk te evenaren, laat staan overtreffen surroundgeluid. Voor de gewone huiskamer kunnen ook de erg knappe opbouwspeakers van KEF de cinema naar je huiskamer brengen.

Muziek beluisteren was vroeger voorbehouden voor de kamer met de installatie. Vandaag gebruiken we de verschillende ruimtes van ons huis en willen we graag ook in de badkamer, in de tuin, in de keuken, in de werkkamer,... genieten van de muziek die wij zelf kiezen, goed weergegeven. We willen de muziek meenemen naar andere ruimtes, en daar hetzelfde afspelen, niet met vertraging, maar perfect synchroon. We willen graag onze eigen muziek opzetten bij het werken wanneer de Pet Shop Boys enthousiast uit de speakers in de keuken klinken!

Een levend huis is een huis vol muziek, ook uw huis kunnen we vullen zodat alle bewoners er optimaal van kunnen genieten!

Muziek van overal naar overal brengen was jarenlang waar vooral Sonos in uitblinkt. Hoewel we de Sonos-oplossingen nog steeds graag aanbevelen, willen we hier ook graag MusicCast van Yamaha vermelden. De gebruiksvriendelijke app werkt goed en stabiel (in vergelijking met bijvoorbeeld de Bose Soundtouch app) en laat toe om muziek van overal naar overal te sturen: je internetradio in verschillende kamers, het geluid van je TV of bovenstaande AV-versterker naar andere ruimtes of buiten, de platenspeler naar de slaapkamer, de mogelijkheden zijn eindeloos! Het sterke is dat de aansluitmogelijkheden en ondersteunde toestellen continue aangroeien waardoor nu al bijna elke wensbare situatie realiseerbaar is.

Wij begeleiden je graag van dromen naar plannen over realisatie tot genieten van het allerbeste wat de audiomarkt op dit moment te bieden heeft!

Klik op een titel om meer/minder te tonen

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ook hier streven we er naar om het werk van de artist (of dat nu een filmmaker, soapregisseur of voetbalverslaggever is) zo duidelijk en waarheidsgetrouw weer te geven. De technologie achter het weergeven van beelden verandert aan een waanzinnig tempo. Wij houden de vinger op de pols en tonen u in onze showroom alle nieuwe technieken en technologieën; zoals die ook voor uw woning of project toepasbaar zijn.

De technologieën in beeldschermen verbeteren elk jaar, in onze showroom kan u de perfecte doorontwikkeling zien van de Samsung LED televisies, die met hun QLED lijn nu de televisies kunnen produceren met de beste lichtopbrengst en zeer mooie gedetailleerde beelden. LG is sinds enkele jaren aan het inzetten op het ontwikkelen van de OLED (of Organische LED) technologie. Deze nieuwe technologie blinkt uit door zijn ongeëvenaarde contrastwaardes: zwart is helemaal zwart. Naast LG worden deze schermen ook gebruikt in bijvoorbeeld Sony en Loewe toestellen, die er elk hun eigen sterktes aan toevoegen. We kunnen ellenlange teksten schrijven hierover en alle technische details uit de doeken doen, maar u hebt er ongetwijfeld meer aan om deze designparels eens te komen bewonderen in onze showroom. Daar gaan we met veel plezier in op uw gedetailleerde vragen!

Voor de echte home-cinema ervaring, of voor uw conference-ruimte wordt projectie steeds meer haalbaar, betaalbaar en kwalitatief sterk. Ook hier hebben we de nodige expertise in huis om uw project met projectie in goede banen te leiden, kom er gerust eens over praten!

Klik op een titel om meer/minder te tonen

1 + 1 = 3. Dit is het doel van integratie: we zorgen er voor dat systemen samen werken en zo een meerwaarde creëren, niet alleen uw geluid- en beeldsystemen, maar ook verlichting, alarm, verwarming,... worden mee geïntegreerd om dé optimale omgeving te creëren voor u en uw geliefden.

Een kwalitatief netwerk vormt vaak de basis om veel andere technologieën optimaal te laten (samen)werken. Dit is één van de punten die we in een analyse van een project altijd mee zullen nemen, maar ook iets wat we als project op zich kunnen bekijken. We maken van uw (wifi)netwerk er één waar u kan op bouwen!

"The details are not the details. They make the design."

Charles Eames

Klik op een titel om meer/minder te tonen

Ook voor het 'aankleden' van de ruimte kiezen we ervoor om met de beste, en meest flexibele partners te werken om zo voor elke woning, voor elk project of voor elke bureau een meubel kunnen aanbieden dat een meerwaarde biedt. Je kan jouw wensen en maten doorgeven. Wij maken graag vrijblijvend een tekening van jouw unieke Ardeno maatwerk tv meubel. Elk maatwerk tv meubel wordt met veel enthousiasme en vakkundigheid voor jou gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig.

In de schrijnwerkerij wordt met digitale technieken zeer nauwkeurig gewerkt, maar er komt nog steeds veel handenarbeid bij kijken! Schuren, plamuren, bijwerken, nog eens schuren, grondlakken, schuren, aflakken, etc. Elk Ardeno JOY! meubel wordt 5x geschuurd en 5x gelakt om zo het meest fraaie minimalistische strakke resultaat te verkrijgen.