Op welke televisie is het gras groener?
V

Wees de Rode Duivels voor en scoor al in mei!

04/05/2018 - Philip Vanspeybrouck

Het eeuwige dilemma... die oude televisie speelt nog wel, maar die dikke randen en wazige beelden zijn toch echt niet meer van deze tijd!

Wij van Phixum willen u graag helpen om de beste beeld-ervaring bij u thuis te realiseren om volop te genieten van het komende WK met vrienden, familie of waarom niet de hele wijk?

WK Rusland 2018

Het WK in Rusland komt eraan, het is nu of nooit voor onze 'gouden generatie' Rode Duivels om beter te doen dan in Mexico '86.
Gelukkig is ook de technologie sinds de jaren '80 er met rasse schreden op vooruitgegaan en hoeven we al dat moois niet meer te volgen op een beeldbuis die even diep als breed is en waar we met een verkeerde afstelling de bal moeilijk kunnen onderscheiden van de andere sneeuwvlekken.

Afhankelijk van de ruimte waar je wil kijken, zijn er veel opties om midden in actie te zitten: grote displays om samen met vrienden te supporteren, tot zelfs heuse projectieschermen! Het beste advies voor uw situatie kunnen we uiteraard best persoonlijk geven, maar we geven graag al wat algemene adviezen en uitleg bij de nieuwe technologie hieronder. Gelukkig zijn er een hoop fantastische deals om het aankomende WK te vieren, een overzicht van de interessantste kan je onderaan dit artikel vinden.

Nieuwe technologieën worden betaalbaar

Er zit de laatste jaren heel wat beweging in de TV-markt, is je TV 5 jaar oud, dan ontbreken de volgende functies en die zorgen voor groener gras op de WK-velden.

Even een opsomming:
Zijn al deze technologieën nu al belangrijk voor het beeld waar ik nu naar kijk? Ja en neen: via Netflix, Youtube en andere streamingsdiensten is er al volop aanbod van 4K en HDR content, bovendien zijn er meer en meer bronnen die 4K content leveren: een 4K Apple TV, Chromecast Ultra of Blu-Ray UHD speler om er maar enkele te noemen. Je volgende televisie koop je meestal ook niet om maar één of twee jaar te gebruiken, en hoewel het zo is dat het volledige potentieel nog niet door een bron als een digibox aangeleverd kan worden, komt daar dit jaar of één van de volgende ongetwijfeld verandering in via nieuwe updates van de Telenets en Belgacoms. Ook met bronnen die niet de volledige kwaliteit leveren gaan de betere televisies nu zeer goed om. Ze zorgen ervoor dat beelden die niet optimaal aangeleverd worden er toch beter uitzien dan op vergelijkbare televisies enkele jaren terug (de processor doet aan 4K upscaling).

Van Telenet was al bekend dat ze in de loop van 2018 met een nieuw type digicorder komen. De precieze eigenschappen zijn nog niet gekend, maar als je weet dat elke match op het WK in Rusland gefilmd wordt met Sony 4K camera's, dan lijkt me dit de uitgelezen kans om 4K televisie op grote schaal te lanceren!
De beste deals!

Prachtige promoties, gecombineerd met technologieën die betaalbaar en breed toegepast worden, dit is dus hét moment om uw volgende televisie in huis te halen! Wij begeleiden u graag hierbij, liefst van al persoonlijk in de winkel of bij u thuis, maar we willen u al graag een voorzet geven met een selectie uit wat voor ons de interessantste WK-promoties zijn:

We beginnen met de grootste: Sony's KD-75XE8596. Dit is echt een 'beest' van een televisie, met zijn 75 inch diagonaal (190cm) komt hij tot zijn recht in menig grote huiskamer of thuisbioscoop. Dankzij de 4K resolutie is de ideale kijkafstand tussen de 2 meter 42 centimeter en 3 meter 41 centimeter. Dit is een LED 4K HDR scherm met een 100 Hz-paneel, kortom: een prima televisie, in XXL-formaat, die nu voor een knalprijs van 2399€ verkocht wordt! Daarop geven wij tot eind mei ook nog een kortingsbon van 18% (ofwel 432€)! Of voor dit toestel nu uitzonderlijk direct 1999€ (dan zonder waardebon!)

Heb je het liever toch iets kleiner: kom dan zeker de LG OLED55C8N eens bewonderen. Deze heeft een diagonaal van 55 inch of 140cm wat nu de gemiddelde maat televisies is. De C8 is het 2018 OLED model van LG die de al fantastische 2017 lijn nog weet te overtreffen: fenomenale beelden, de breedste kijkhoeken, meer helderheid, zeer goeie punten op upscaling: ook je gewone digiboxcontent ziet er fantastisch uit op deze tv. Voor de lancering van de lijn stunt LG met onmiddellijke cashbacks... ze weten dat het nu het moment is om deals te sluiten! 2799 euro wordt zo 2499 euro, daarnaast krijg je met onze openingsactie natuurlijk ook hier nog de kortingsbon van 18% op het aankoopbedrag (449,82€ cadeau!) of al een zeer groot deel van een goede soundbar, want dat is mogelijk het belangrijkste minpunt (als we er toch één moeten zoeken): deze TV beschikt niet over frontaal gericht geluid, iets wat ze bij LG wél aanbieden in de OLED55E8 (ook te bewonderen én beluisteren in onze showroom). Toch krijgt de OLED55C8 nog de volle 5 sterren van het gerenomeerde WhatHifi.com, een aanrader dus!

Ook Loewe laat zich niet kennen in de strijd om de meest bekeken plaats in uw woonkamer. Hoewel ze gekend zijn om het niet op prijs, maar op design en kwaliteit te spelen, doen ze nu ook letterlijk een duit in het zakje met een overnamepremie van 500€ om uw afgeschreven exemplaar te vervangen door een spiksplinternieuw staaltje toptechnologie. Loewe combineert (bijna) altijd een vooruitgerichte speaker (soundbar) in het design van de televisies, wat ervoor zorgt dat ze naast het beste beeld van de markt (ook hier zijn de OLED-schermen van de partij!) ook op geluid een all-in-one belevenis bieden. Engineered in Germany! De Bild 3.55 geeft u enorm veel waar voor uw geld: een een 55 inch 4K OLED display, mét ingebouwde soundbar voor 3299 - 500 = 2799 euro! (en nog tot eind mei de Phixum waardebon van 503.82€!)

Staat jouw televisie in een fel verlichte ruimte, of naast een vester, heb je geen zin of mogelijkheid om veel kabels van je scherm naar je randapparatuur te leggen, dan is de QLED lijn van Samsung een absolute aanrader. De piekhelderheid en het 100% kleurvolume troeft nog steeds de concurrentie af en er zijn nu absolute goeie deals te doen op zowel de reeks van vorig jaar als de nieuwe reeks (met cashbacks), ook deze zijn bij ons in de showroom te bewonderen in 55" of 65" en ook hier zorgen we voor de scherpste deals door de leveranciersacties verder aan te scherpen met een waardebon! (alle voorwaarden over onze waardebon acties in de winkel)

Last, but not least: voor zij die bovenstaande suggesties zeer mooi, maar te duur vinden hebben we nog een absolute buitenkans op stock: de laatste niet-4K OLED van LG wordt nu aan een absolute stuntprijs van 1199€ van de hand gedaan (+ nog tot eind mei een Phixum kortingsbon van 215.82€!). Daarmee koop je ook een 55" scherm, met oneindig contrast aan Full HD resolutie. Aarzel niet te lang, want op is op!

Hopelijk zie je na bovenstaande het bos terug door de bomen, voor meer duidelijkheid, duiding en om alles te ervaren: altijd welkom op de Hennemarkt 12 in Tienen tussen 10 en 18u van maandag tot zaterdag of anders na afspraak!

WELKOM bij Phixum voor meer uitleg!
Hennemarkt 12, 3300 Tienen