top of page
Zoeken
  • Phixum

Samsung QLED 8K 65 Inch QE65Q950TS - 8K Ultra HD TV In Volle Glorie

Bijgewerkt op: 23 jul. 2020

Deze week stond er bij Phixum een groot pakket van Samsung op ons te wachten. De inhoud: niets minder dan de nieuwe Samsung QLED 8K TV. Het QE65Q950TS model om specifiek te zijn.


Je kan deze Samsung QLED 8K TV vanaf nu komen bezichtigen in onze winkel in Tienen. We zijn er van overtuigd dat het prachtige 8K beeld en het uitgebreid aantal features je zal omver blazen.

8K Ultra HD beeld met upscaling

De nieuwe Quantum Processor 8K van Samsung zorgt dat je altijd voorzien bent van de beste beeldkwaliteit. 8K AI Upscaling Kunstmatige intelligentie herstelt het fijnste detail. Dat upscalen zorgt er dus voor dat je al je films en series in 8K kan bekijken op deze TV. Ongeacht of je ze afspeelt via een USB stick, streamt via Netflix of via een mediaspeler.


Hoe indrukwekkend is dat nu echt zo'n 8K scherm? Even rekenen leert ons dat deze Samsung QLED 8K TV een resolutie van 7680 op 4320 pixels heeft. Dat is maar liefst 4 keer meer pixels dan een 4K scherm.


Dat klinkt allemaal natuurlijk heel erg technisch. Het enige wat wat je eigenlijk moet weten is dat het beeld zorgt voor een ongelofelijk meeslepende kijkervaring.


Infinity Screen - 99% beeldverhouding

De Samsung QLED 8K 950TS heeft randen die bijna volledig onzichtbaar zijn. Dit 'Infinity Screen' bestaat uit 99% beeld. De combinatie van een slank ontwerp en nauwelijks zichtbare zwarte randen zorgt voor een meeslepende kijkervaring. Bovendien is deze TV ultradun, met een diepte van slechts 15mm.


Het geluid volgt de acties op het scherm

Door de nieuwste Object Tracking Sound+ (OTS+) audiotechnologie van Samsung volgt het geluid de acties op het scherm. De speciale naar boven en zijwaarts gerichte ingebouwde speakers omringen je met een geluid zoals in de bioscoop.


One Invisible Connection & No Gap Wall Mount

Alle kabels zijn netjes weggewerkt door de One Invisible Connection kabel. Slechts 1 kabel is nodig om je tv te verbinden. De One Invisible Connection kabel is transparant en houdt je interieur strake en netjes. Het 2de grote voordeel: de Samsung QLED 8K plaats je strak tegen de muur, wat het de perfecte televisie maakt om op te hangen.Consoles en telefooncontent in 8K

Eind dit jaar komen er een nieuwe PlayStation en XboX op de markt. Deze worden uitgebracht met 8K ondersteuning.

Er bestaan zelfs telefoons die kunnen filmen in 8K. Die filmpjes kan je perfect terugkijken in volledige kwaliteit op deze QLED 8K televisie van Samsung.


Kom de Samsung QLED 8K 65 inch QE65Q950TS uitproberen

Deze 8K QLED televisie van Samsung moet je met je eigen ogen gezien hebben.


Wil jij de meeslepende kijkervaring zelf beleven? Bezoek dan zeker onze winkel in Tienen, Hennemarkt 12.


Je kan ons ook contacteren via mail op info@phixum.be, of telefonisch op het nummer 0485 606 707 (Maxime).
1.405 weergaven0 opmerkingen

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page