top of page
woman-pressing-on-smart-home-automation-

Phixum automatiseert je huis

Controle via internet

Regel temperatuur

Automatisch

Controleer het huis met je smartphone

Home cinema

Bestuur de belichting

Wat is het?

De apparaten in een smart home zijn met elkaar verbonden en kunnen worden bediend via één centraal punt: een smartphone, tablet, laptop of gameconsole. Deursloten, televisies, thermostaten, huismonitors, camera's, verlichting en zelfs apparaten zoals de koelkast kunnen via één domoticasysteem worden bediend. Het systeem wordt geïnstalleerd op een mobiel apparaat of een ander netwerkapparaat en de gebruiker kan tijdschema's maken voor bepaalde veranderingen.

Slimme huishoudelijke apparaten beschikken over zelflerende vaardigheden, zodat ze de gewoontes van de huiseigenaar kunnen leren en indien nodig aanpassingen kunnen doen. Smart homes met lichtregeling stellen huiseigenaren in staat het elektriciteitsverbruik te verminderen en te profiteren van energiegerelateerde kostenbesparingen. Sommige domoticasystemen waarschuwen de huiseigenaar als er beweging in huis wordt gedetecteerd terwijl hij niet thuis is, terwijl andere de politie of brandweer kunnen bellen in geval van een dreigende situatie. Eenmaal aangesloten, maken diensten zoals een slimme deurbel, een slim beveiligingssysteem en slimme apparaten allemaal deel uit van de internet of things (IoT)-technologie, een netwerk van fysieke objecten die elektronische informatie kunnen verzamelen en delen.

Partners

Om de beste smart homes te installeren en daarbij aan ieders wensen te kunnen voldoen, werkt Phixum samen met enkele van de meest respectabele namen in de smart home wereld.

Bij Phixum zijn we trots dat we KNX partner zijn. KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. KNX is de naam van een communicatieprotocol dat bruikbaar is om installaties en apparaten te automatiseren en te koppelen. Het betreft daarbij veel verschillende soorten installaties; van audio tot video en van verlichting tot verwarming. Vrijwel elke installatie is via KNX ‘slim te maken’, waardoor deze koppelbaar is met andere KNX-installaties.

Partner.png
Control4_Logo_Color-768x168.png

Control4 is een toonaangevende leverancier van automatiserings- en netwerksystemen voor woningen en bedrijven, en biedt een gepersonaliseerd en uniform smart home-systeem voor de automatisering en bediening van aangesloten apparaten, waaronder verlichting, audio, video, klimaatregeling, intercom en beveiliging.

Contacteer Phixum

Bedankt voor de inzending! We hebben uw bericht ontvangen en zullen u zo snel mogelijk contacteren.

bottom of page