top of page
Zoeken
  • Phixum

Phixum is Officieel Sennheiser Verdeler

Het is zover! Phixum is nu officieel Sennheiser Verdeler!


We kozen ervoor Sennheiser in ons assortiment mee op te nemen door de geweldige luisterervaring die hun producten bieden. Zeker de Sennheiser Momentum hoofdtelefoons en draadloze oortjes behoren tot ons lijstje favorieten.


Was je nog op zoek naar een Sennheiser Verdeler in de buurt? Zoek je het juiste advies bij de aankoop van een nieuwe hoofdtelefoon, televisie of geluidsinstallatie?

Of kom eens langs in onze winkel op Hennemarkt 12, 3300 Tienen.



Dit zijn alvast enkele topproducten van Sennheiser die je nu ook in onze winkel terugvindt en kunt testen:

Momentum Wireless 3.0

De jongste aanwinst tussen de premium hoofdtelefoons van Sennheiser. Hij garandeert een superieure sound en geweldige luisterervaring. Het eigentijdse design en premium look & feel maken het plaatje compleet.



Momentum True Wireless 2 Black

Oordoppen die geluid op de eerste plaats zetten en overal de beste luisterervaring bieden. Door de verbeterde ergonomie kan je ze dag in, dag uit dragen. De batterij gaat 7 uur mee. 28 uur in totaal met de handige laadetui. Met de touch controls in beide oordoppen beheer je eenvoudig muziek, telefoontjes en het volume.



PXC 550-II Wireless

Vanaf de grond opgebouwd voor mensen die vaak reizen. Eens je gereisd hebt met de PXC 550-II Wireless reis je nooit meer zonder. Met 1 keer laden beschik je over een batterijlevensduur van 30 uur. Zo reis je echt draadloos de wereld rond. De ongeëvenaarde geluidskwaliteit laat je verder reizen dan ooit.



299 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page