top of page
Zoeken
  • Phixum

Samsung Terrace: De TV Voor Op Je Terras


De naam verraadt het al, The Terrace is geschikt voor op je terras én kan je gewoon buiten laten hangen. We bespraken The Terrace al eens kort in ons blog over De Beste TV’s Voor Sport Te Kijken, maar verdient tijdens de zomermaanden meer aandacht. De opties voor outdoor TV’s op de particuliere markt zijn helaas beperkt, dus gelukkig kan je dit model verkrijgen in 3 verschillende maten: 55”, 65” en 75”. Lees verder en ontdek wat deze TV zo speciaal maakt.


Outdoor TV

Weerbestendig (IP55 geclassificeerd)

The Terrace biedt je het hele jaar door entertainment in de buitenlucht. Hij is voorzien van een IP55 classificatie voor weersbestendigheid en biedt bescherming tegen onder andere vochtigheid, stof en temperaturen tussen -31 en 50°C. Meer dan voldoende voor ons gematigd Belgisch klimaat. Je kunt The Terrace dus in alle seizoenen zorgeloos gebruiken.


Ultraheldere beeldkwaliteit

De Samsung-TV's voor binnen leverden al een ongekende beeldkwaliteit. Dankzij 4K QLED en een maximale helderheid van 2000 nits, geniet je nu ook buiten van wonderbaarlijk goede beeldkwaliteit.


Anti-reflectie

The Terrace is voorzien van een indrukwekkende Anti-Reflectie. Dit vermindert de reflectie en schitteringen op de TV aanzienlijk en verbetert de contrastniveaus van het beeld. Je kunt dus zelfs op zonnige dagen buiten genieten van je favoriete films en series, maar wees je bewust dat het beeld steeds beter zal zijn in de schaduw.


Direct Full Array 16x

De nauwkeurig ingestelde achtergrondverlichting past zich op een intelligente manier aan voor rijkere zwarttonen. Bereid je voor op haarscherpe details met prachtig contrast.Adaptive Picture

Adaptive Picture stelt zich actief in op de kijkomgeving aan en past de helderheid daarop aan. Geniet van perfecte beelden, ongeacht de tijd van de dag of de content waarnaar je kijkt. Ook het geluid van de Samsung Terrace werd geöptimaliseerd voor buiten.


OneRemote, geschikt voor alle weersomstandigheden

Sluit je externe apparaten aan op The Terrace en bedien je TV in de buitenlucht met de One Remote Control. Dit is meer dan een krachtige, handige afstandsbediening. Hij is ook voorzien van een IP56 classificatie voor bescherming onder alle weersomstandigheden, zoals regen, vocht, stof en warmte.QLED TV

100% Kleurvolume

The Terrace is voorzien van 100% kleurvolume. Deze zorgt voor een rijke en nauwkeurige 4K QLED kleurkwaliteit in iedere scène, zelfs in zonlicht. De indrukwekkende, hoge bewegingssnelheid voorkomt vervaging tussen snelle beelden en zorgt voor een soepele kijkervaring tijdens het gamen, sportwedstrijden, films en meer.


4K AI-upscaling

4K AI-upscaling maakt gebruik van de krachtige Quantum Processor van Samsung. Deze analyseert automatisch de inputbron om ruis in het beeld tegen te gaan, verloren details te herstellen en om de randen rondom voorwerpen en tekst te verscherpen. Nu krijg je altijd 4K beelden en geluid, ook wanneer je film of serie niet in 4K werd gemaakt.Smart TV

Met The Terrace geniet je nog eenvoudiger en slimmer van je favoriete content. In één klik open je Netflix, Disney+, Streamz, Prime Video of eender welk programma je verkiest. The Terrace biedt talrijke mogelijkheden om jouw nieuwe kijkervaring nog eenvoudiger te laten verlopen.


Tap View

Voor een synchrone weergave van films of muziek van je smartphone naar je TV hoef je alleen maar één keer te tikken. Je kunt dus snel en gemakkelijk overschakelen naar de TV en daarop je favoriete content verder kijken.


Multi View

Multi View splitst je TV-scherm in tweeën en zet de content waarnaar je kijkt aan een kant en geeft een synchrone weergave van het scherm van je mobiele telefoon aan de andere kant. Zo hoef je niet van je TV op te kijken om naar je telefoon te kijken.


Dankzij de compatibiliteit met Apple Airplay en Samsung SmartThings speel je ook moeiteloos films vanaf je smartphone, tablet of laptop af op deze TV.


Meer weten over de Samsung The Terrace of wil je hem komen bezichtigen? Kom dan zeker langs in onze showroom in Tienen.

252 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page