top of page
Zoeken
 • Phixum

De Wireless Headphone Die Stijl & Kwaliteit Combineert. Bowers & Wilkins - PI5 & PI7

True Wireless (TWS) in-ear hoofdtelefoons zijn immens populair, maar de meeste verkrijgbare ontwerpen zijn een compromis, waarbij geluidskwaliteit wordt ingeruild voor draadloos gemak. Bower & Wilkins heeft altijd gezegd dat dit probleem eerst moet worden opgelost voordat ze hun eigen True Wireless producten op de markt brengen. En eindelijk is het zover!


Met veel trots introduceert Bowers & Wilkins de nieuwe PI5 en PI7 True Wireless hoofdtelefoons. De PI5 en PI7 bieden de geluidskwaliteit die muziekliefhebbers gewend zijn van een Bowers & Wilkins product, gekoppeld aan een uitgebreide reeks slimme en handige functies en een eersteklas vervaardigd ontwerp.


PI7 True Wireless hoofdtelefoon

Het vlaggenschipmodel is de PI7. De PI7 ondersteunt Qualquomm® aptX Adaptive draadloze overdracht vanaf compatibele mobiele apparaten. Dit maakt hifi-overdracht van muziek mogelijk vanaf geschikte streamingsdiensten, zoals Qobuz. De PI7 ondersteunt die hoge resolutie met 24-bits/48kHz draadloze overdracht naar oordopje.


Belangrijkste eigenschappen van de PI7

 • 24-bit audio verbinding

 • Bluetooth 5.0 met aptX Adaptive technologie

 • Adaptive ANC

 • Audio retransmission door middel van de oplaad case

 • Draadloos en USB-C oplaadbaar

 • Ondersteuning voor snel opladen

 • Kleuren: charcoal en wit met details in goudkleurHoewel de behuizing van de PI7 compact genoeg is om comfortabel in uw oor te passen, heeft elke oortelefoon specificaties die opmerkelijk dicht bij die van een geavanceerde conventionele speaker liggen. De oortelefoons zijn voorzien van een 9,2mm op maat gemaakte driver van Bowers & Wilkins, in combinatie met een hoogfrequente 'balanced armature'-driver, waarbij alle vier de drive-units in het systeem (twee in elk oordopje) actief worden aangestuurd door een eigen versterker. Deze configuratie zorgt voor een uitzonderlijke controle, superieure dynamiek en een diepe, accurate bas.

De PI7 beschikt ook over Adaptive Noise Cancellation die de omgeving automatisch monitort, analyseert en aanpast om de best mogelijke ervaring te produceren. Dit ANC-systeem is gekoppeld aan zes microfoons - drie in elk oordopje - voor een kristalheldere geluidskwaliteit tijdens telefoongesprekken.
PI5 True Wireless headphone

Naast de PI7 is er de nieuwe PI5, die gebruikmaakt van TWS+-technologie voor robuuste, hoogwaardige synchronisatie tussen beide oordopjes, in combinatie met één enkele 9,2mm door Bowers & Wilkins ontwikkelde op maat gemaakte drive-unit. De PI5 ondersteunt het afspelen van muziek in cd-kwaliteit dankzij hoogwaardige aptX draadloze overdracht van muziek vanaf aptX-compatibele mobiele apparaten. De PI5 biedt tevens naadloze toegang tot door de gebruiker selecteerbare noise-cancelling en heeft een passthrough modus voor omgevingsgeluiden. Ook beschikt de PI5 over twee ingebouwde microfoons zodat u telefoongesprekken met een hoge audiokwaliteit kunt voeren.


Belangrijkste eigenschappen van de PI5

 • Bluetooth 5.0 met aptX

 • Active Noise Cancelling

 • Draadloos en USB-C oplaadbaar

 • Ondersteuning voor snel opladen

 • Kleurencombinaties: volledig zwart (charcoal) of wit met titanium zilveren detail

Smart Features


Mobiele App

Zowel de PI5 als de PI7 kunnen worden geconfigureerd in de Bowers & Wilkins-app en hebben allebei een eenvoudige gebruikersinterface met één knop - één capacitieve knop waarmee meerdere taken eenvoudig en elegant kunnen worden uitgevoerd - evenals ondersteuning voor een spraak assistent - Siri of Google Assistant, afhankelijk van het aangesloten apparaat.

Multi-Device Pairing

Aan beide modellen kunnen draadloos meerdere bronapparaten worden gekoppeld, zodat de gebruiker eenvoudig en gemakkelijk met elke bron opnieuw verbinding kan maken wanneer dat nodig is. Zo kan de gebruiker snel overschakelen van muziek op een telefoon naar een online vergadering op een laptop.


Oplaadcases

Tot slot kunnen beide modellen gemakkelijk draadloos worden opgeladen, zijn ze compatibel met een breed scala aan geschikte accessoires, en zijn er oplaad cases die beide oordopjes kunnen opladen zodra de ingebouwde batterij leeg is. De PI5 werkt vier en een half uur voordat deze moet worden opgeladen; de PI7 vier uur. Beide cases kunnen de oordopjes vervolgens tot vier keer volledig opladen, zodat u altijd van voldoende entertainment kunt genieten tijdens een lange reis. Nu we het daar toch over hebben, de PI7 heeft ook een zeer unieke functie waarmee langere reizen comfortabeler worden: de slimme oplaad case kan via een 3,5mm- of USB-kabel verbinding maken met een externe audiobron - zoals een in-flight entertainment systeem - en vervolgens draadloos audio van die bron doorsturen naar de oordopjes.

192 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page