top of page
Zoeken
  • Phixum

Ben jij 'Ready for PlayStation 5'? Ontdek de nieuwe Sony Bravia tv's


Binnen exact een maand vanaf vandaag, 19 oktober, lanceert de PlayStation 5. Om volop te genieten van de nieuwe game ervaring, helpt een gaming tv die volop gebruik kan maken van de specificaties van de PlayStation natuurlijk enorm.


Slogan "Ready for PlayStation 5"

Sony kondigde daarom aan dat hun BRAVIA-tv's van de actuele line-up "Ready for Playstation 5" zijn. Die slogan is ontwikkeld in samenwerking met Sony Interactive Entertainment (SIE).


Dit label zal bij erkende Sony retailers zichtbaar zijn om eenvoudig duidelijk te maken welke televisies goed samengaan met de nieuwe PlayStation 5.


Via toekomstige firmware updates zullen de tv's van Sony met "Ready for PlayStation 5" label 4k/120fps gameplay aankunnen.


Sony-tv's klaar voor PlayStation 5

De eerste Sony-tv's die klaar zijn voor de PlayStation 5 zijn de 4K HDR Full Array LED-tv XH90 en de 8K HDR Full Array LED-tv ZH8. De XH90 toont gameplaybeelden tot 4K bij 120 frames fps. En dat met een heel lage input lag van 7,2 ms. De ZH8 gaat dan weer een stapje verder en beschikt over 8K resolutie.

BRAVIA Game Mode

De XH90 en ZH8 zijn beiden voorzien van de BRAVIA Game Mode. Dat is een instelling die zorgt voor een lagere latency waardoor games beter gaan reageren op je inputs. Bovendien kan je in deze modus zowel de tv als PS5 onmiddellijk uit slaapstand halen met je DualSense-controller.


Wil je volop genieten van gamen op de PlayStation 5? En is jouw tv wel eens aan een upgrade toe? We helpen je graag verder in onze winkel in Tienen om de juiste tv voor jou te vinden.

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page